Vols ser voluntari?


Vols ajudar-nos?  Vols ajudar a persones que ho necessiten? T'obrim les

portes  a la fundació sense importar la teva edat, religió, nacionalitat o

estudis.

Comptarem amb tu per oferir suport directament a usuaris o per a altres

tipus d'activitats, com poden ser manualitats, manteniment, preparació

d'esdeveniments, etc.

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu!


*
*
*


D’acord amb el que s’ha exposat a l’Article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, se li informa dels següent:

  • En enviar les seves dades mitjançant aquest formulari, declara que la informació facilitada és exacta i completa, i dona el seu consentiment al tractament de les dades anteriors d’acord amb els termes que s’indiquen.
  • Les dades sol·licitades són necessàries per posar-nos en contacte amb vostè, sense les quals aquest servei no podria realitzar-se.
  • Les dades seran tractades de forma confidencial, incloses en un fitxer propietat de Fundació Privada Vella Terra amb direcció Carrer Pujades 350, Planta 6, Oficina A1 08019 – Barcelona., sense cedir-se a cap entitat ni persona sense el seu consentiment, excepte ens els casos legalment permesos.
  • Els afectats podran, en qualsevol moment, exercir el seu dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació d’aquestes, dirigint-se per escrit a Fundació Privada Vella Terra.

En enviar les seves dades mitjançant aquest formulari, declara que la informació facilitada és exacta i completa, i dona el seu consentiment al tractament de les dades anteriors d’acord amb els termes que s’indiquen.